Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek pasta görmek

Rüyada kek pasta görmek

Rüyada kek pasta görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Rüyada kek pasta gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada pasta keki görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Rüyada kek pasta görmek tüm sorunlarının biteceğine, helal ekmek yiyeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada pasta kek yapmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada pasta börek kek görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta ve kek görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, ona kavuşacağına işarettir.

Rüyada kek ve pasta görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ıslak kek yemek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments