Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli kek yapmak

Rüyada cevizli kek yapmak

Rüyada cevizli kek yapmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, güleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kara kara düşüneceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada cevizli kek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada cevizli kek yapmak hastaysa şifa bulacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Rüyada cevizli kek görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, doğru kararların alınacağına, çok büyük hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada kek yapmak beddua ve ah alacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı kek yapmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kek hamur yapmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek yapmak ve yemek o kimselerden menfaat göreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada limonlu kek yapmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu kek yapmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments