Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kek görmek

Rüyada pişmiş kek görmek

Rüyada pişmiş kek görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, evini ve ailesini unutacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kek gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada pişmiş kek görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmemiş kek görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek tatlı görmek bir beladan kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada çilekli kek görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kek almak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet eder.

Rüyada kekler börekler görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuçlu kek görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments