Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kek yediğini görmek

Rüyada ıslak kek yediğini görmek

Rüyada ıslak kek yediğini görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayırlı haberler duyacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, işlerinin günden güne açılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kek yemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, övgü dolu sözler işiteceğine, kime gideceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak kek görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek yediğini görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kek hamuru görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yanmış kek görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments