Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kek görmek

Rüyada ıslak kek görmek

Rüyada ıslak kek görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada ıslak kek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Rüyada ıslak kek yemek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yanlış yollardan döneceğine işarettir.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada ıslak kek görmek refah içinde yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kek yaptığını görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada kek yaptığını görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kek kurabiye görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kek görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada bademli kek görmek işini kaybedeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments