Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör asker görmek

Rüyada kör asker görmek

Rüyada kör asker görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör asker gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada kör asker görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada kör insan görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada anneyi kör görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kör göz görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin kör olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments