Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör kuyuya düşmek

Rüyada kör kuyuya düşmek

Rüyada kör kuyuya düşmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kör kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada kör kuyuya düşmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kör kuyu görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalettir.

Rüyada kuyunun içine düşmek ettikleri duanın kabul olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet eder.

Rüyada susuz kuyuya düşmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah kuyuya düşmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek kişinin iyi hale geleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments