Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek basmak

Rüyada ekmek basmak

Rüyada ekmek basmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek basmak gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğe basmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ekmek basmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak onların başarıları ile gururlanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, zorlukların geride kalacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe el basmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve sel basmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağaya basmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün basmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments