Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağaya basmak

Rüyada kurbağaya basmak

Rüyada kurbağaya basmak rızıksız kalacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, suç işleyeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağaya basmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kurbağaya basmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada karnında kurbağa görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sayılacağına ve sevileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada kurbağa bacağı yemek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cebinde kurbağa görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada siyah kurbağa görmek büyük üzüntüler olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kurbağa görmek ihanete uğrayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments