Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe el basmak

Rüyada ekmeğe el basmak

Rüyada ekmeğe el basmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, neşesini kaçıracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe el basmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada ekmeğe el basmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe basmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada ekmek basmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, daha güçlü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin eline basmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el basmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerime el basmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments