Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün basmak

Rüyada düğün basmak

Rüyada düğün basmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sermayesini kaybedeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün basmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada düğün basmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada tuz basmak borçların biteceğine, böyle işlere kalkışacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada kaşe basmak işlerinde atılıma geçeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çiviye basmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada una basmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada turşu basmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments