Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üstüne basmak

Rüyada ekmeğin üstüne basmak

Rüyada ekmeğin üstüne basmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, iş hayatında rahat edileceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, rızkının çoğalacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada farenin üstüne basmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hamurun üstüne basmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada bokun üstüne basmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların üstüne basmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak hikmet sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments