Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe basmak

Rüyada ekmeğe basmak

Rüyada ekmeğe basmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çaresizleşeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hayaline kavuşacağına delalettir.

Rüyada ekmeğe basmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada ekmek basmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe el basmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğe basmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kitap basmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin üstüne basmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Rüyada idrar basmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, barış için adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments