Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üzerine basmak

Rüyada ekmeğin üzerine basmak

Rüyada ekmeğin üzerine basmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bol muhabbette olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayallerine kavuşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe el basmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek basmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe basmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğe basmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşilliğe basmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıya basmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Halide

Rüyada oğlunun ekmeyi ayağıyla basmasi