Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilliğe basmak

Rüyada yeşilliğe basmak

Rüyada yeşilliğe basmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşilliğe basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada yeşil çimene basmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, güzel işler yapacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlere basmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yeşilliğe basmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kaşe basmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aniden evlilik kararı alacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa basmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel basmak sermaye elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at bokuna basmak dertlerinin günden güne artacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments