Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe basmak

Rüyada köpeğe basmak

Rüyada köpeğe basmak düşmanların önlerinin açılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe basmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, önünü göremez olacağına, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin üzerine basmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada köpek dışkısına basmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine inanılır.

Rüyada köpeğin üstüne basmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe basmak rahat bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıklara basmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, ruhen rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments