Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıya basmak

Rüyada ayakkabıya basmak

Rüyada ayakkabıya basmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler göreceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıya basmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak gelirinden yana memnun olacağına, spora başlayacağına, yarınlarına inanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya basmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının arkasına basmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kapı ziline basmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, iyi geçim halinde kalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada camlara basmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments