Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe tükürmek

Rüyada ekmeğe tükürmek

Rüyada ekmeğe tükürmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ticarette zarar edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada ekmeğe tükürmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytana tükürmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir insana tükürmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kediye tükürmek rahatının kaçacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafaya tükürmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments