Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediği yemeği tükürmek

Rüyada yediği yemeği tükürmek

Rüyada yediği yemeği tükürmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yediği yemeği tükürmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yediğini tükürmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeği tükürmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeğin içine tükürmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğe tükürmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yemek yedirmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde yemek yediğini görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments