Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya tükürmek

Rüyada kafaya tükürmek

Rüyada kafaya tükürmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerindeki karın artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya tükürmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada birinin kafasına tükürmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya tükürmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tükürdüğünü görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iyi halini yitireceğine yorulur.

Rüyada et tükürmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dirliğin bozulabileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ele tükürmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yere tükürmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments