Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insana tükürmek

Rüyada bir insana tükürmek

Rüyada bir insana tükürmek güven kaybı yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir insana tükürmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir insana tükürmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insana tükürmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada cam kırığı tükürmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada eşine tükürmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments