Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye tükürmek

Rüyada kediye tükürmek

Rüyada kediye tükürmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rızkın çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye tükürmek gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye tükürmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, maddi zararın büyük olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne tükürmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bardağa tükürmek maddi kayba uğrayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada zehir tükürmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments