Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana tükürmek

Rüyada şeytana tükürmek

Rüyada şeytana tükürmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada şeytana tükürmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytana tükürmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Rüyada cam tükürmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, çıkış yolları bulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada balgam tükürmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada sürekli tükürmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada mezara tükürmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yediği yemeği tükürmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments