Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe tekme atmak

Rüyada ekmeğe tekme atmak

Rüyada ekmeğe tekme atmak yakında işlerinin aksayacağına, huzursuz olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Rüyada ekmeğe tekme atmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan tekme atmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Rüyada tekme atmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Rüyada yılana tekme atmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, dostlarını da iyi seçeceğine işaret eder.

Rüyada kediye tekme atmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments