Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana tekme atmak

Rüyada yılana tekme atmak

Rüyada yılana tekme atmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana tekme atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada yılana tekme atmak deniz aşırı işler yapılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneye tekme atmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, büyük başarılara imza atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada birisine tekme atmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada uçan tekme atmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, amaçlardan sapmaya, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada köpeğe tekme atmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, emrinde insan çalıştıracağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Rüyada babaya tekme atmak büyük başarıların göğüsleneceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments