Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru köpeğe tekme atmak

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ekmeğinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada adama tekme atmak geriye doğru gideceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birisine tekme atmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işarettir.

Rüyada yılana tekme atmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Rüyada tekme atmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments