Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye tekme atmak

Rüyada kediye tekme atmak

Rüyada kediye tekme atmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye tekme atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Rüyada kediye tekme atmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak zor günlerin uzaklaşacağına, karasızlık yaşayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada domuza tekme atmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada uçan tekme atmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada birine tekme atmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments