Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe tekme atmak

Rüyada köpeğe tekme atmak

Rüyada köpeğe tekme atmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, çok iyi şeylere, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada köpeğe tekme atmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, itibarını zedeleyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada babaya tekme atmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada fareye tekme atmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada uçan tekme atmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada anneye tekme atmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, süzüleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak zor bir döneme girileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Rüyada birisine tekme atmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments