Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el basmak

Rüyada el basmak

Rüyada el basmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada el basmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ekmeğe el basmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada el basmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline basmak mal ve mülk sahibi olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime el basmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazancını arttıracağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada evini karınca basmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalettir.

Rüyada ev ziline basmak aksiliklerin baş göstereceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments