Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline basmak

Rüyada birinin eline basmak

Rüyada birinin eline basmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kendisine uğur getireceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline basmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada birinin eline basmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sevindirici haberler alınacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerime el basmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe el basmak galibiyetlerinin artacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kurana el basmak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada el basmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada buza basmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada mezarın üzerine basmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments