Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime el basmak

Rüyada kuranı kerime el basmak

Rüyada kuranı kerime el basmak edilen duaların karşılığını bulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yatırımların heba olacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerime el basmak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerime el basmak elini haramdan uzak tutacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerime basmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını atacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerime dokunmak herkesin rahat edeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek gösterilen sabrın tükeneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerime bakmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerime sarılmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yeni alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayeti kerime görmek karasızlık yaşayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments