Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar basmak

Rüyada idrar basmak

Rüyada idrar basmak faydalı şeyler yapacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar basmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada idrar basmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada idrara basmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak büyük kazançlar sağlanılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada idrara dokunmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, tebrik edileceğine delalettir.

Rüyada renkli idrar görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişede idrar görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının idrar görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments