Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap basmak

Rüyada kitap basmak

Rüyada kitap basmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına, hayırla yad etmeye, acı tecrübeler edineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, geçiminin zorlaşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalettir.

Rüyada kitap basmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir tecrübenin farklı faydaları olabilir.

Rüyada kitap basmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kitaba basmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, terslik yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurana ayak basmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada iğneye basmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne basmak işlerinin azalacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada smaç basmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan üstüne basmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, başının hiç dara düşmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yalınayak toprağa basmak yalan söyleyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments