Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasından geçmek

Rüyada ekin tarlasından geçmek

Rüyada ekin tarlasından geçmek resmi bir göreve getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasından geçmek gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada ekin tarlasından geçmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasında gezmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işleri yoluna sokacağına, uzaktan haberler işiteceğine işarettir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments