Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasında yürümek

Rüyada ekin tarlasında yürümek

Rüyada ekin tarlasında yürümek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunlarının son bulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük savaşların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her zaman kötülük için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, çözüm yolları bulamayacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlasından geçmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada tarlada ekin görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments