Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ekin biçmek

Rüyada tarlada ekin biçmek

Rüyada tarlada ekin biçmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada tarlada ekin biçmek gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada tarlada ekin biçmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekini biçmek yeni bir araca sahip olunacağına, her zaman hürmet göreceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin biçmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırpanla ekin biçmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kuru ekin biçmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biçerle ekin biçmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada buğday biçmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments