Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil ekin görmek

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, güzel günler yaşanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil ekin gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında gezmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, idealist kimse olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işarettir.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasında koşmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini eve kapatacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments