Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasında gezmek

Rüyada ekin tarlasında gezmek

Rüyada ekin tarlasında gezmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kişinin gönlünü alacağına, dertlerinin biteceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada ekin tarlasında gezmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasından geçmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments