Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ekin tarlasında görmek

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek geçim derdine düşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sorunlarını teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek kişinin tüm hayatının değişeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments