Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ekin tarlası görmek

Rüyada buğday ekin tarlası görmek

Rüyada buğday ekin tarlası görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada buğday ekin tarlası gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, duygularının karşılıklı olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada buğday ekini görmek kısmetlerinin bol olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek hükmünün geçmeyeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında koşmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet eder.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek hayatının bir anda renkleneceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek ihanete uğrayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında gezmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments