Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hainlik yapacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, planlı ve programlı davranacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek çok mutsuz olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yürümek sağlığının bozulacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek çok rahat edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada tarlada ekin biçmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments