Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek fenalıkta bulunmaya, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasının yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekinlerin yandığını görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasına görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yılmayacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments