Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek kişinin rahat bir nefes alacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ömür boyu süreceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek işlerinin hep yolunda gideceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek güzel haberlerin alınacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bir tarlada yürümek huzurunun da yerine geleceğine, onlarla arasının açılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tarlada yürümek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments