Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ekin görmek

Rüyada tarlada ekin görmek

Rüyada tarlada ekin görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments