Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ekin toplamak

Rüyada tarlada ekin toplamak

Rüyada tarlada ekin toplamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada tarlada ekin toplamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasından geçmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayattan her istediğini alacağına, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek düzenin kurulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments