Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasında yılan görmek

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasında yılan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak sevilen bir kişi olunacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlasında koşmak yalan söyleyeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek fırsatların heba edileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasının yandığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments