Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasında koşmak

Rüyada ekin tarlasında koşmak

Rüyada ekin tarlasında koşmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hak yoluna döneceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, depresyona gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, insanlara küsüleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulur.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments