Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasına saklanmak

Rüyada ekin tarlasına saklanmak

Rüyada ekin tarlasına saklanmak düzenin bozulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalettir.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ekmeğinin de artacağına işaret eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, güzel haberlerin alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada ekin tarlasından geçmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin toplamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments