Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasından geçmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Rüyada tarlada ekin görmek iş öğreneceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, uzun sohbetler edeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada ekin tarlası sulamak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok başarılı olunacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments