Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yarasını saracağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Rüyada ekin tarlasında gezmek karamsarlığa düşeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek işlerin hafifleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin toplamak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments